Repostería

Fecha de inicio: 31/01/2015

Teléfono de contacto: 981 555 052

Descrición

Ao finalizar a acción formativa, os alumnos terán os coñecementos necesarios para elaborar e decorar sobremesas diversas, observando os procedementos e normas establecidas, así comon organizando e desenvolvendo as actividades relacionadas coa preparación e posta a punto da súa área de traballo (equipos, ferramentas, utensilios diversos e materias primas).

Ficha:

Familia profesional   HOSTALERÍA E TURISMO

Área profesional   RESTAURACIÓN

Destinatarios

Acreditación   Diploma acreditativo da acción formativa

Comarca   VIGO

Localidade   VIGO

Data inicio   31/01/2015

Data fin   21/03/2015

Modalidade   Presencial

Horas por modalidade

35 horas presenciais

Horas totais   35

Nº prazas   15

Período de inscrición   Ata 31/01/2015

Custo   Subvencionado

Calendario (provisional)

Sábado
Mañás de 09:00 a 14:00

 

¿Tienes alguna pregunta?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *