Datos del curso:
Fecha inicio: 14/05/2019
Contacto: 986273800
- CÓD. CURSO: 2018/003877-01
- CÓD. ESPECIALIDADE: 30790
- TIPO: Curso de formación que admite persoas desempregadas e non admite persoas ocupadas.
- OBSERVACIÓNS: Unha vez finalizado o curso o organizador non ten compromiso de contratación.
- INICIO: 14/05/2019
- MODALIDADE: Presencial
- HORARIO: 15:30H A 21:30H
- CENTRO DE FORMACIÓN: CIFP MANUEL ANTONIO
- LUGAR IMPARTICIÓN: Avenida MADRID, Meixoeiro, Nº 190
- TELÉFONO: 986273800
- EMAIL: cifp.manuel.antonio@edu.xunta.es
- CONCELLO: VIGO
- NIVEL DE CERTIFICADO PROFESIONAL: 2
- PROGRAMA: HOTR0608 – Servizos de restaurante
MF0711 – Seguridade, hixiene e protección ambiental en hostalería
MF1048 – Servizo de viños
MF1051 – Inglés profesional para servizos de restauración
MF1052 – Sistemas de aprovisionamento e mise en place no restaurante
UF0258 – Sistemas de aprovisionamento e mise en place no restaurante
UF0259 – Servizo e atención ao cliente en restaurante
UF0260 – Facturación e peche de actividade en restaurante
MF1053 – Elaboración e rematado de pratos á vista do cliente
MF1054 – Servizos especiais en restauración
MP0061 – Servizos de restaurante