Saltar al contenido

Curso gratuíto: Operacións básicas de cociña

Datos del curso:

Fecha inicio: 27/03/2020

Contacto: 986487792

CÓD. CURSO: 2019/000315-01

CÓD. ESPECIALIDADE: 30778

TIPO: Curso de formación que admite persoas desempregadas e non admite persoas ocupadas.

OBSERVACIÓNS: Unha vez finalizado o curso o organizador non ten compromiso de contratación.

INICIO: 27/03/2020

MODALIDADE: Presencial

HORARIO: 15:00-20:00

CENTRO DE FORMACIÓN: FORMALAR-EE.MM. LAR,S.L.

LUGAR IMPARTICIÓN: RÚA AV REBULLON 21

TELÉFONO: 986487792

EMAIL: info@formalar.es

CONCELLO: MOS

NIVEL DE CERTIFICADO PROFESIONAL: 1

PROGRAMA: HOTR0108 – Operacións básicas de cociña
MF0255 – Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
UF0053 – Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
UF0054 – Aprovisionamento de materias primas en cociña
UF0055 – Preelaboración e conservación culinarias
MF0256 – Realización de elaboracións básicas e elementais de cociña e asistir na elaboración culinaria
UF0056 – Realización de elaboracións básicas e elementais de cociña e asistir na elaboración culinaria
UF0057 – Elaboración de pratos combinados e aperitivos
MP0014 – Operacións básicas de cociña

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *