Saltar al contenido

Curso gratuíto: Cociña

Datos del curso:

Fecha inicio: 13/01/2020

Contacto: 986623576

CÓD. CURSO: 2019/000195-01

CÓD. ESPECIALIDADE: 30786

TIPO: Curso de formación que admite persoas desempregadas e non admite persoas ocupadas.

OBSERVACIÓNS: Unha vez finalizado o curso o organizador non ten compromiso de contratación.

INICIO: 13/01/2020

MODALIDADE: Presencial

HORARIO: DE 15:30 A 20:30

CENTRO DE FORMACIÓN: GRUPO AVANTFOR S.L.

LUGAR IMPARTICIÓN: RÚA COUTO, Nº 2

TELÉFONO: 986623576

EMAIL: administracion@avantfor.com

CONCELLO: VIGO

NIVEL DE CERTIFICADO PROFESIONAL: 2

PROGRAMA: HOTR0408 – Cociña
MF0259 – Ofertas gastronómicas sinxelas e sistemas de aprovisionamento
MF0260 – Preelaboración e conservación de vexetais e cogomelos
UF0063 – Preelaboración e conservación de vexetais e cogomelos
UF0064 – Preelaboración e conservación de peixes, crustáceos e moluscos
UF0065 – Preelaboración e conservación de carnes, aves e caza
MF0261 – Elaboracións básicas e pratos elementais con hortalizas, legumes secos, pastas, arroces e ovos
UF0066 – Elaboracións básicas e pratos elementais con hortalizas, legumes secos, pastas, arroces e ovos
UF0067 – Elaboracións básicas e pratos elementais con peixes, crustáceos e moluscos
UF0068 – Elaboracións básicas e pratos elementais con carnes, aves, caza
UF0069 – Elaboracións básicas de repostería e sobremesas elemental
MF0262 – Cociña creativa ou de autor
UF0070 – Cociña creativa ou de autor
UF0071 – Cociña española e internacional
UF0072 – Decoración e exposición de pratos
MF0711 – Seguridade, hixiene e protección ambiental en hostalería
MP0017 – Cociña

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *