Curso de repostería en vigo

Fecha final para inscribirse: 31/01/2015

REPOSTARIA

Descrición

Ao finalizar a acción formativa, os alumnos terán os coñecementos necesarios para elaborar e decorar sobremesas diversas, observando os procedementos e normas establecidas, así comon organizando e desenvolvendo as actividades relacionadas coa preparación e posta a punto da súa área de traballo (equipos, ferramentas, utensilios diversos e materias primas).

Requisitos de acceso

Ningñun en especial

Familia profesional   HOSTALERÍA E TURISMOÁrea profesional   RESTAURACIÓN

Destinatarios

Acreditación   Diploma acreditativo da acción formativa

Comarca   VIGO

Localidade   VIGO

Data inicio   31/01/2015Data fin   21/03/2015

Modalidade   Presencial

Horas por modalidade

35 horas presenciais

Horas totais   35

Nº prazas   15Período de inscrición   Ata 31/01/2015

Custo   Subvencionado

Calendario

Sábado
Mañás de 09:00 a 14:00

¿Tienes alguna pregunta?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *