Curso: Crear contingut per a la web

Datos del curso
Fecha de inicio:11/02/2015

De la mateixa manera que no escrivim igual quan ho fem per a un diari escrit, per a una nota de premsa o per a un guió de televisió, el llenguatge a Internet té unes característiques pròpies marcades pel propi mitjà.Per transmetre correctament el nostre missatge, -sigui en un blog, en una web o en una intranet-, cal saber com s’ha d’escriure a la xarxa.

En aquesta activitat aprendrem a transmetre correctament el nostre missatge a través d’Internet veient com s’han de fer servir els enllaços, com podem facilitar la lectura, quines eines on line ens ajudaran a escriure millor, etc. Tot, evidentment, amb exemples reals i la possibilitat de practicar el que s’està aprenent.

TEMARI

1. El llenguatge a Internet: en què es diferencia?

2. Què busca el nostre lector?: L’informe Eyetrack

3. Com hem de parlar al nostre lector?

4. L’hiperenllaç: què és? Com l’hem de fer servir? Amb quin objectiu?

5. L’estructura de la informació

6. La jerarquització

7. Nivells de lectura

Més informació
>> No es permetrà l’entrada a l’aula després de 15 minuts de començada la classe.

>> Les activitats Cibernàrium es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Qualsevol de les accions formatives de Cibernarium podrà ser enregistrada a través d’un sistema de captació d’imatges que té com a finalitat la seva posterior difusió a través d’un mitjà o suport en làmbit de la missió de Barcelona Activa de contribuir a la promoció econòmica i a l’ocupació. En el procés de gravació es poden enregistrar eventualment imatges dels/de les assistents a la formació. La inscripció a les activitats de Cibernàrium implica l’autorització a Barcelona Activa de fer ús d’aquestes imatges per a l’anterior finalitat.

>> Per inscriure’s a qualsevol activitat cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te’l a
http://w144.bcn.cat/cibernarium/cat/accesUsuaris.do

>> És imprescindible passar a signar assistència pel taulell de Recepció abans d’accedir a l’aula.

Más información…

¿Tienes alguna pregunta?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *