Saltar al contenido

Curso: Modelatge en 3D amb Google Sketchup

Datos del curso
Fecha de inicio:03/03/2015

Google Sketchup és un programa gratuït que permet dissenyar fàcilment models en tres dimensions amb múltiples aplicacions: educatives, empresarials o per al lleure.

Aprendrem a utilitzar ràpidament el conjunt d’eines d’Sketchup, modelar, dibuixar tot tipus d’objectes, dissenyar models aproximats/conceptuals o ajustats/precisos i col·locar els models en el seu entorn real (a través de Google Earth).

TEMARI

1. Interfície

2. Modelat

3. Texturitzat

4. Il·luminació

5. Render

6. Animació

Activitat orientada a professionals del món del disseny (arquitectes, interioristes, paisatgistes, urbanistes, dissenyadors gràfics…).

Més informació

>> No es permetrà l’entrada a l’aula després de 15 minuts de començada la classe.

>> Les activitats Cibernàrium es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Qualsevol de les accions formatives de Cibernarium podrà ser enregistrada a través d’un sistema de captació d’imatges que té com a finalitat la seva posterior difusió a través d’un mitjà o suport en l’àmbit de la missió de Barcelona Activa de contribuir a la promoció econòmica i a l’ocupació. En el procés de gravació es poden enregistrar eventualment imatges dels/de les assistents a la formació. La inscripció a les activitats de Cibernàrium implica l’autorització a Barcelona Activa de fer ús d’aquestes imatges per a l’anterior finalitat.

>> Per inscriure’s a qualsevol activitat cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te’l a
http://w144.bcn.cat/cibernarium/cat/accesUsuaris.do

>> És imprescindible passar a signar assistència pel taulell de Recepció abans d’accedir a l’aula.

Más información…